aNobii

aNobii

Vriendenschappen maken met literatuur-enthousiastelingen

ANobii is een sociaal netwerk voor literatuurliefhebbers. Op de site ontmoet je boekenwurmen met overeenkomstige smaken en vind of deel je informatie over je favoriete literaire werken. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Grote boekendatabase
  • Actieve community
  • Groepen en vriendenlijsten
  • Eenvoudig info delen & vinden

TEGEN

  • Slechte & incomplete Nederlandse vertaling
  • Site soms langzaam
Meer

Uitmuntend
8

ANobii is een sociaal netwerk voor literatuurliefhebbers. Op de site ontmoet je boekenwurmen met overeenkomstige smaken en vind of deel je informatie over je favoriete literaire werken.

Via de thuispagina van aNobii maak je snel en eenvoudig een gratis account aan. Hierna begeleidt de site je met enkele grote knoppen bij je eerste stapjes. Zo ga je snel op zoek naar je favoriete boeken via zoektermen of ISBN. ANobii plaatst ze vervolgens in een mooie virtuele boekenkast op je profielpagina. Natuurlijk voeg je desgewenst een foto en persoonlijke informatie toe aan je profiel. Zo ben je ook makkelijk vindbaar voor anderen.

ANobii is afhankelijk van de inbreng en interactie van de gebruikers. Zo zijn er groepen waarin je met andere lezers discussieert. Ook voeg je zelf informatie en eigen recensies van boeken toe. Ken je andere boekenlovers, dan nodig je ze eenvoudig via Facebook uit om lid te worden van de boekencommunity.

We vermelden voor de duidelijkheid wel dat je op aNobii geen boeken leest of downloadt. Kijk hiervoor bij applicaties als Blio, yBook, Calibre en Martview. Ook waarschuwen we je even voor de Nederlandse vertaling van aNobii: deze is zodanig incompleet dat je het beter gewoon op de Engelse versie houdt.

Deel je graag je meningen over boeken en lijkt het je wat om andere leesbeesten te ontmoeten? Word dan lid van het sociale literatuurnetwerk aNobii.

Sociaal netwerken

aNobii

Naar de site

aNobii